A kézműves kutyaház a kutyusnak tartós otthon, a gazdi számára pedig hosszú távú befektetés. Ebben a cikkben azokat a tulajdonságokat gyűjtöttük össze, amelyek egy életen át védett és kényelmes kinti otthont biztosítanak majd kedvencednek. Olvass tovább, mutatjuk, ezek hogyan befolyásolják a kézzel készített kutyaház árát.

Mitől kézműves egy kutyaház?

Egy kézműves kutyaház mind formájában és kivitelezésében, mind a használt alapanyagok tekintetében kiemelkedően magas minőségben, kedvenced igényei alapján, szeretettel épül. 

A Számel kutyaházak saját műhelyünkben és pontosan úgy készülnek, mintha csak saját kedvencünknek szánnánk őket. A kész ólat kötőelemekkel gondosan rögzítve, összeszerelt állapotban visszük el hozzátok, így nem kell barkácsolni, és kutyusod akár azonnal birtokba veheti új otthonát.

Kutyaéleten át tartós, minőségi alapanyagok

A Számel kézzel készített kutyaházak tömör borókafenyőből készülnek, amely annyira strapabíró, hogy még az épületasztalos-iparban és a vezetékoszlopok gyártásához is előszeretettel használják. 

A Számel kézműves kutyaházak rövid és hosszú távon is megtérülő befektetések, mert

  • erős, tömör fenyőfaszerkezetre épülnek,
  • kívül-belül választható vastagságú borókafenyő lambéria fedéssel vannak ellátva,
  • 4 stabil talpon állnak, amelyek mindig szárazon tartják kedvenced pihenőhelyét,
  • megerősített zsindelytetővel előzik meg a fekvőhely beázását,
  • tartós, pácolt-kezelt faborítással állnak ellen az időjárás viszontagságainak.

A Számel kézműves kutyaházak rétegei között 4 cm vastag, beépített hőszigetelés kap helyet. Ez nyáron hűvös menedéket kínál a tűző nap elől, télen pedig kellemesen meleg búvóhelyet biztosít kutyádnak.

Gondos kivitelezés 10 év teljeskörű garanciával

A 80-100 kg-os átlagsúlyú Számel kézműves kutyaházak akkor sem dőlnek össze, ha kedvenced tavasszal a lapostetőn szeret napozni vagy ha a játék hevében a labda jó néhányszor eltalálja a falakat.

Bízunk a magas minőségben, ezért is vállalunk bátran 10 év teljeskörű garanciát.

Kézműves kutyaházak egyedi kiegészítőkkel

A kézműves kutyaházak nagy előnye, hogy kedvenced kinti pihenőhelyét maximálisan az ő igényeihez igazíthatod, és akár később is bármikor feldobhatod néhány extra kiegészítővel.

Legnépszerűbb kutyaház kiegészítők:

  • extra hőszigetelés, ami még a legkisebb és a legrövidebb szőrű kutyusokat is melegen tartja,
  • kivehető válaszfal, ami szuper búvóhely az erős szél elől,
  • fedett vagy nyitott pihenőterasz, hogy kíváncsi kedvenced bármikor szemmel tarthassa az udvar történéseit,
  • a bejáratra és a négy külső sarokra erősített rágásvédelem, ami legelevenebb kölykök tűhegyes fogainak is ellenáll,
  • a zárható ajtók, amelyekkel még a szabadulóművész kutyusodat is biztonságban tudhatod, amíg a kocsival kijársz az utcára.

A praktikus nyitható tetőt és a PVC hőfüggönyt most minden Számel kutyaház mellé ajándékba adjuk. 

A kézzel készített kutyaház az udvar dísze

Ha kézműves kutyaház vásárlásán gondolkodsz, érdemes az ól küllemét is figyelembe venned. A Számel kutyaházak ugyanis nemcsak időjárásállók, de választható külső borításukkal, nyeregtetős, lapostetős, valamint napozóteraszos kivitelükkel akár díszíteni is tudják a kertedet.

Kézműves kutyaházzal nemcsak egy szép díszt veszel a kertbe, hanem egy imádott otthont, ahol kutyusod akár 15-20 évig is boldogan élhet. A Számel kutyaházakban pedig nemcsak a vastag hőszigetelés szériatartozék, de a hőfüggönyt és a nyitható tetőt is ajándékba adjuk.


Tartós és szép kutyaházat keresel?
Válassz kedvencednek Számel kézműves kutyaházat »