Ahhoz, hogy négylábú családtagod a kezdettől fogva otthonának tekintse kézműves kutyaházát, kedvenc játékai mellé olyan kiegészítőket is érdemes beszerezned, amelyektől minden egyes nap a kutyaparadicsomban érezheti magát. Olvass tovább, máris megtudod, melyek ezek.

1. Hőfüggöny

A hőfüggöny ősztől tavaszig az egyik leghasznosabb kutyaház kiegészítő, hiszen a kutya leheletével “befűtött” levegőt benntartva, 2-5 °C-kal képes megnövelni a kutyaház hőmérsékletét. 

Ha duplán vagy triplán szereled fel, úgy akár 15 °C-os különbség is elérhető a külső és benti hőmérséklet között, ami télen a kistestű és a rövidszőrű kutyák számára is kellemes meleget biztosít.

A Számelnél most minden kutyaház mellé ajándékba adjuk a PVC hőfüggönyt. Ezt a nagy nyári meleg beköszöntével két csavarral, egyszerűen leszerelheted, hogy kedvenced pihenőhelye a legnagyobb kánikulában is jobban szellőzzön és kevésbé párásodjon majd.

2. Nyitható tető

Az évről évre egyre melegebb nyarakon a nyitható tető nemcsak kutyusod életét, de gazdiként elvégzendő kerti teendőket is jelentősen megkönnyítheti.

A nyitható tetős kutyaház szuper választás, mert

  • egy-egy késő esti vagy hajnali szellőztetéssel a benti hőmérséklet nyáron is optimálisan tartható,
  • megelőzheti a kellemetlen kutyaszag kialakulását,
  • könnyebb takarítani, mint a zárt tetős modelleket,
  • kölyökként a kutya könnyebben a helyére szoktatható, ha nem a sötétbe kell bemennie.

3. Válaszfal, avagy előszoba a kutyaházba

A válaszfal a felnőtt kutyák életében hatékony hőszigetelő, hiszen nemcsak egy plusz szélfogóként működik, de az így leosztott teret kedvenced hamarabb be is tudja melegíteni a leheletével. Épp kutyaház-téliesítés előtt állsz? Még több hőszigetelési tippért kattints IDE.

A kutyaház előszobája akkor is szuperhasznos, ha kiskutyádat ősszel vagy télen veszed magadhoz, hiszen a válaszfal meleg és apró belső kuckót biztosít majd a kölyöknek. Ráadásul így nem kell egy kisméretű kutyaházat később nagyobbra cserélned, mert amint megnő a kutyusod, a válaszfal egyetlen mozdulattal eltávolítható a modern kutyaházból.

4. Napozóterasz

A napozóteraszos Számel kutyaházak számos betegségtől meg tudják óvni kedvencedet. Mivel természetes lábtörlőként szívják fel a nedvességet, kutyád már száraz mancsokkal érkezhet meg a fekhelyére. Ezzel pedig nemcsak a kutyaház belső tere tartható melegen, de a gombás betegségek kialakulása is megelőzhető.

A pihenőterasz fa felülete tavasszal és nyáron kellemes mértékben veszi át a Nap melegét, ezért kedvenced is szívesebben napozik majd rajta. A tömörfa ráadásul nagyon könnyen tisztán is tartható, ami elengedhetetlen a higiénikus etetéshez és az itatáshoz is.

5. Etető és itató tálak fa tartóval

Tudtad, hogy a kutyák ízületeinek nem tesz jót, ha túl mélyre hajolnak evés vagy ivás közben? A Számel magasított kivitelű, masszív fa tartója evés és ivás közben is segíti őket az optimális testhelyzet megtartásában. Kiváló választás az idősebb kutyáknak, de fiatalabb ebeknél a problémák kialakulásának megelőzésére is tökéletes.

A 2 féle méretben elérhető tartók univerzális kialakítása miatt szükség esetén könnyen rögzíthetők a kutyaház oldalához vagy elejéhez.


Válassz Számel kutyaházat és rendeld meg mellé a kiegészítőket is.
Nézd meg a kínálatot ITT »