Menü Kosár (0)
Kutyaházad ingyenesen házhoz szállítjuk

Miért a Számel?

Saját gyártás

A Számel kutyaházak a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel, saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben készülnek. Minden egyes házat egyedileg készítünk el, mintha csak a saját kutyánknak szánnánk.

Kutyák igényei szerinti kialakítás

24 évvel ezelőtt, cégünk első lépéseinek 5 éve azzal telt, hogy felkutassuk a jóhírű kutyatenyésztőket azzal a céllal hogy megtudjuk, a kutyusoknak milyen kutyaházak felelnek meg legjobban. A Számel kutyaházak jelenlegi formájukat és kialakításukat vevőink visszajelzései és tapasztalatai is igazolják. Célunk, hogy a kutyusok igényeinek leginkább megfelelő otthonokat készítsünk számukra.

Rólunk mondták

Kedves Számel Ottó Úr! Nagy örömünkre ma megérkezett a megrendelt Dexter kutyaház. Gyönyörködünk benne, szép igényes munka és alapanyag. Örömmel vettük, hogy összeszerelt állapotban vehettük át és nem lapra szerelten. A szállítás is profi volt, a gépkocsivezető készségesen segített a kertben a helyére tenni a kb 90 kg-os ólat. Másoknak is ajánlani fogjuk a termékeiket! Jövő héten érkezni fog a kiskutya is, reméljük sok öröme lesz a gyönyörű házikójában. További jó egészséget és sikeres munkát kívánunk!

Hollósi László és Hollósiné Dr. Szentesi Zsuzsanna

Léda az első pillanattól szereti a kutyaházát. Imád benne elbújva aludni, ha pedig kisüt a nap, azonnal a tetejére ugrik napozni. Jó választás volt a Dexter kutyaház. Stabil, masszív, nagyon szép kutyaházat kaptunk. Köszönjük.

Németh Zsolt

Nagyon szép házat vettem , házhoz szállítva! Köszönöm a korrekt munkát.

Nemes Gábor

Németországba rendeltem a kutyaházat, gyönyörű lett, a kis kutyám is boldog. Köszönöm szépen.

Melinda Olah

Számel számokban

24

24 év kutyaházgyártási tapasztalat

1 000+

Több ezer boldog kutyus

1 000+

Több ezer elégedett gazdi

Minőségi alapanyagok

Kutyaházaink kifogástalan minőségű erős és tömör fenyőfaszerkezetre épülnek, így sokáig stabilak és szépek maradnak. Belül minőségi borókafenyű lambériaborítást alkalmazunk, kívül pedig borókafenyő lambériát, 3 cm-es masszív fenyő fél rönköt vagy 4,5 cm-es még masszívabb padlódeszkát használunk. A 4 cm vastag szigeteléseket a talaj- és tetőelemekbe, valamint az oldal- és válaszfalakba is beépítjük.

Igényes, gyönyörű kidolgozás

A Számel kutyaházak a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel, saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben készülnek. Minden egyes házat egyedileg készítünk el, mintha csak a saját kutyánknak szánnánk.

Stabil, masszív kialakítás

Kutyaházainkat nem lapraszerelve, hanem kötőelemekkel rögzítve összeszerelt kész álapotba szállítjuk. Stabil és masszív kialakítását mi sem bizonyítja jobban, mint a kutyaházak 40-től akár 170 kg-os súlya. Ezek a kutyaházak garantáltan nem dőlnek össze a kutyák alatt, és még hosszú évek múlva is szép, biztonságos, védett otthont biztosítanak a kedvencek számára.

Választható borítással

Kutyaházaink választható külső borítással készülnek.
Az Atlas, Bruno és Dexter kutyaházak szerkezetét 15 mm nagyon masszív , tömör északi borókafenyő-lambéria fedi.
A Cezar, Indigo és Goofy kutyaházakat 3 cm vastag szemetgyönyörködtető tömör északi borókafenyő félrönk borítja, ami megegyezik a manapság nagyon közkedvelt röngházak formájával.
A Maximus kutyaházak borítása pedig 4,5 cm vastag szintén nagyon masszív, tömör északi borókafenyő padlódeszka, ami “kutyaház 100 évre való”

Egyedi igények

A Számel kutyaházak kínálatában jelenleg 7 féle különböző kutyaház szerepel, mindegyik 6 méretben. Ezekhez igény szerint egyedi kiegészítők kérhetők, pl. szigetelés, válaszfal, nyitható tető, pihenőterasz, fedett pihenő terasz, rágásvédelem a bejáratra és a négy külső sarokra. A 6 méreten túl, kérésre extra nagy vagy pici kutyaházakat is építünk, valamint luxuskiegészítők is választhatók, mint pl. ablak, zárható ajtó stb.

Vastag, beépített hőszigeteléssel

A hideg, zord téli időjárás és a tikkasztó nyári meleg ellen remekül védelmet biztosítanak a hőszigeteléssel ellátott kutyaházak, amelyek külső és belső borítása közé 4 cm vastag szigetelőanyagot építünk és így a fal, talaj és tető vastagsága minimálisan is 7,5cm, ami több mint elegendő.

10 év teljeskörű garancia

Kutyaházaink kifogástalan alapanyagokból, gondos odafigyeléssel, stabil és masszív szerkezettel készülnek, így bátran vállalunk rá 10 éves garanciát. A garancia részleteiről itt olvashat bővebben.

24 év tapasztalat

A Számel asztalos vállalkozást 1997-ben alapítottuk. Az eltelt 24 év minden asztalos tapasztalata visszaköszön kutyaházaink csodás megmunkálásában és aprólékos kialakításában. Nem utolsó sorban próbálunk eleget tenni a gazdik kivánságainak.

Válassz te is számel kutyaházat kedvencednek