Ha nyitható tetővel rendelsz kutyaházat, ingyenesen szállítjuk házhoz.

Hasznos információk

ÁSZF

Amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója szeretnél lenni a szamelkutyahaz.hu weboldalnak, kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi Általános szerződési feltételeket, és megrendelésedet csak abban az esetben küldd el, ha minden pontjával egyetértesz. Köszönjük.

Szerződés tárgya

Az alábbi szerződés a szerződő felek www.szamelkutyahaz.hu weboldalon leadott megrendelésekhez kapcsolódó jogait és kötelezettségeit rögzíti.

Szerződő felek

Jelen szerződés a www.szamelkutyahaz.hu weboldal tulajdonosa: Számel s.r.o. és a Szolgáltatás igénybe vevője (Megrendelő) között jött létre, betartását mindkét fél kötelező érvényűnek fogadja el.

Weboldal tulajdonosa: 

Szerződés létrejött

A szamelkutyahaz.hu weboldalon történő megrendelés feltétele jelen Szerződés ismerete és elfogadása. A megrendelés a Szerződés elfogadásának minősül. A Megrendelők személyes adatainak védelméről az Adatvédelmi nyilatkozat (link az adatvédelmi nyilatkozatra) rendelkezik.

A Szerződés nyelve: magyar

A szolgáltatás ismertetése

A szamelkutyahaz.hu honlap kutyaházak, kiegészítők és alkatrészek forgalmazására létrehozott internetes weboldal, ahol a termékek részletes leírással jelennek meg. A szállási és fizetési módot a rendelés során a Megrendelő választhatja ki.

A vásárlás menete

A Számel kutyaházak weboldalán, a www.szamelkutyahaz.hu-n regisztráció nélkül lehet megrendelést leadni.

Az egyes kutyaházakat a Kutyaházak menüpontra kattintva lehet kiválasztani. A termék aloldalán minden fontos információ fel van tüntetve az adott kutyaházzal, kiegészítővel vagy alkatrésszel kapcsolatban. 

Itt lehet kiválasztani a kutyaház méretét, illetve a választható extrákat (pl. szigetelést, nyitható tetőt, hőfüggönyt, válaszfalat vagy pihenőteraszt).

A kutyaházat a Megrendelem gombra kattintva lehet megrendelni. 

A Megrendelés oldalon még egyszer ellenőrizni kell a választott kutyaházat és a bejelölt extrákat. 

Következő lépésként kell megadni a szállítási és számlázási adatokat, kiválasztani a fizetés (link a fizetés aloldalra) és szállítás (link a szállítás aloldalra) módját, és megjegyzést írni a megrendeléshez kapcsolódóan.

A megrendelés leadása előtt kötelező bejelölni jelen ÁSZF-ben részletezett vásárlási feltételek elfogadását, illetve fel lehet iratkozni a hírlevélre.

A megrendelés véglegesítséhez és elküldéséhez a Megrendelés leadása gombra kell kattintani.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfát igen, a szállítási költséget azonban nem tartalmazzák. Azt a kiválasztást követően automatikusan írjuk a végösszeghez.

A megrendelt termékekről és a szállítási költségről kiállított számlát a csomagban küldjük. 

A hibásan, hamis adatokkal leadott megrendelésekből eredő károkért, illetve a megrendelés során fellépő technikai problémákért a Számel s.r.o. nem vállal felelősséget.

Fizetési módok

Utánvét

A megrendelt kutyaházat utánvéttel tudod kifizetni a futárnak a csomag kiszállításakor készpénzben.

Banki előre utalás:

A megrendelés végösszegét a Számel s.r.o. 12096712-01584619-00100007 Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlaszámára kell 8 munkanapon belül átutalni. A közlemény rovatban meg kell adni a visszaigazoló e-mailben szereplő rendelésazonosító számot. A választott kutyaházat az utalás beérkezését követően küldjük ki a megadott címre. Amennyiben az utalás 8 munkanapon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra, a megrendelést töröljük.

Utánvét:

A megrendelt termékeket az MPL futárszolgálat munkatársának kell kifizetned a kiszállításkor készpénzben.

Készpénz: 

A választott termékek árának kifizetése telephelyünkön készpénzben történik.

Szállítási módok

Futárszolgálat:

A csomagok kiszállítását a MPL Futárszolgálat végzi vagy saját gépjárművünkkel történik munkanapokon 8-18 óra között. A szállítási idő 3-15 munkanap. 

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli a csomag kiszállítását. Amennyiben ez is sikertelen, a küldemény visszakerül a feladóhoz. Az ebből keletkező többletköltség a Megrendelőt terheli.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre, telephelyünkön (Szlovákia, Malookočská 392/39 Okoč 930 28), e-mailben vagy telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Szállítási költségek

A szállítási költség a házhoz szállítás távolságától függetlenül 15 000Ft

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt termék/eket tartalmazó csomag átvételéről és kifizetéséről az általa választott fizetési és szállítási módnak megfelelően gondoskodik. 

Megrendelő köteles a csomagot a kiszállítás napján átvenni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelő hibájából meghiúsuló kézbesítésből eredő károkat megtéríti a Számel s.r.o. számára.

Amennyiben a termék kiszállítás közben megsérült, azt a Megrendelő az átvétel napján köteles a weboldal tulajdonosa, a Számel s.r.o. felé jelezni, aki haladéktalanul intézkedik a termék kicseréléséről. Ezt követően beérkező szállítás közbeni sérülésre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A szállítás közben megsérült termék visszaszállításának és a cseretermék kiszállításának költsége a weboldal tulajdonosát terheli.

Elállás

A Megrendelő a 17/1999. (II. 5.) a távollévők között kötött szerződésekről szóló kormány rendelet 4-es paragrafusa alapján a termék átvételétől számított 14 azaz tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az ezt követően jelzett elállási szándék esetén vagy azon túl visszaküldött termékek esetén az elállási jog nem érvényesíthető.

A Megrendelő elállás szándékát írásban, az info@szamelkutyahaz.hu e-mail címre küldött levélben köteles jelezni. Ezt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetén weboldal tulajdonosa köteles a vásárló által kifizetett összeget, a termék visszaszolgáltatása után követő 14 napon belül haladéktalanul visszatéríteni. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az összeget a megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, vagy személyesen telephelyünkön vehető át.

A Megrendelő nem gyakorolhatja az elállási jogot ha a termék használatát az elállási határidő előtt megkezdte.

Jótállás, garancia

A weboldal tulajdonosa a szamelkutyahaz.hu honlapon vásárolt kutyaházakra 10 év jótállást ad, amely a kutyaházak szerkezetére, borítására, szerelésére, stabilitására, szigetelésére (ha van), vonatkozik. 

A Megrendelőt a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. Évi IV. Törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza.

A garancia nem vonatkozik szétrágásra, nem megfelelő talajra állítás miatti korhadásra, a mindennapi használatból eredő kopásra, elhasználódásra, a nem rendeltetésszerű használatból, vagy durva, nem megfelelő használatra visszavezethető sérülésekre (pl. mechanikai hatások, szétrágás, kaparás, ütás stb.).

Továbbá, a kutyaház tulajdonosa köteles évente átfesteni, lekezelni külső UV álló festékkel a kutyaházat, melyet foto dokumetálással bizonyítani is tud, amennyiben az említett festést és foto dokumentációt elmulasztja a garancia érvényét veszíti.

A garancia érvényesítésének feltétele a számla illetve szállítólevél megléte, amely az értékesítés és a jótállás kezdetének napját is rögzíti.

Egyéb rendelkezések

A weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot jelen Szerződés külön indoklás és értesítés nélküli megváltoztatására. A változást követően leadott megrendelés a módosított Szerződés elfogadásának minősül, nyomon követése a Megrendelő felelőssége. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

2017. május 1.