Ugye Te is szeretnéd a lehető legjobb körülményeket megteremteni kutyusod számára? Akkor a kutyaház kiválasztása előtt mindenképpen megéri elgondolkodni egy napozó teraszos változaton, hiszen a kényelem mellett jó néhány egyéb előnye is van ezeknek a modern megoldásoknak. Etetés, napozás, egészség és minden, amit csak tudnod kell a teraszos Számel kutyaházakról egyetlen átlátható listába gyűjtve.

1. A terasszal sok betegségtől kímélheted meg kedvenceidet

Kezdjük rögtön a legfontosabbal, vagyis a kedvencek egészségével! A csapadékosabb időszakokban a kutyák ugyanis rengeteg nedvességet visznek be magukkal házukba. Ebbe belefeküdni egyfelől nem is túl komfortos számukra, másfelől pedig az egészségükre nézve sem túl kedvező a hideg, sáros, baktériumoktól hemzsegő tócsában eltölteni órákat. A teraszos Számel kutyaólakkal azonban jelentősen csökkenthető a behordott baktériumok mennyisége, így már egy ilyen aprósággal igen sokat tehetsz kutyád egészségéért.

2. A teraszos Számel kutyaházakban az etetés és itatás is sokkal higiénikusabb

Ha pedig már szóba kerültek a higiéniai szempontok, akkor nem mehetünk el szó nélkül az etetés és itatás mellett sem. Nyáron még nem okoz problémát, ha a fűbe kell letenned a tálat, viszont a sáros tavaszi, őszi napokon igencsak jól jön a terasz, ahol kutyusodat tiszta körülmények között etetheted.

3. Miért feküdne a hideg földön kutyusod, mikor a teraszon is pihenhet?

Szintén a teraszos Számel kutyaházak legnagyobb előnye, hogy kedvencednek télen sem kell a hideg földön feküdnie, ha nem akar egész nap a házikóban kuksolni. Merthogy a kutyák a tévhitekkel ellentétben a fagyos időben szintén megbetegedhetnek, éppen ezért különösen fontos, hogy biztosíts számukra egy, a talajhoz képest megemelt, magasabb hőmérsékletű felületet, ahol a téli napokon is biztonságban elnyújtózhatnak.

+1 Egy napozó terasz kellemes, meleg helyet biztosít pihenéshez

A Te kutyusod is mindig megkeresi a legnaposabb részt a kertben? Nem véletlen, hiszen kedvenc négylábújaink igencsak szeretnek a jó melegben pihengetni. Egy teraszos Számel kutyaházzal ezt minden eddiginél kényelmesebben megtehetik, hiszen a fa felület éppen kellemes mértékben veszi át a nap melegét, így nyugodt helyet biztosít számukra a napozáshoz.

Ajándék hőfüggöny a még biztonságosabb és kényelmesebb kutyaházért

A Számelnél most minden szigetelt kutyaház mellé meglepünk egy ingyenes hőfüggönnyel is, hiszen a téli időszakban különösen fontos, hogy kedvenced számára a legideálisabb körülményeket biztosítsd.*

*Az ajánlat a cikk megjelenése idején (2018.12.07.) érvényes, a promóció a jövőben érvényét veszítheti.

Találd meg a kutyusod számára legjobb megoldást, válogass a Számel szigetelt, kézzel készített kutyaházai közt most »