Gondoltad volna, hogy az ideális kutyaház kiválasztása során a szigetelés éppen olyan fontos szempont, akár saját otthonod esetében? A megfelelő hőmérséklet biztosításával ugyanis igen sokat tehetsz kedvenced jó közérzete, egészsége és nyugalma érdekében. Ki is gyűjtöttük Neked a legfontosabb tudnivalókat és a szigetelt kutyaházak 5+1 legfontosabb előnyét, nézd csak.

1. A szigetelés megvédi kutyusodat a szélsőséges időjárástól

Ugye te sem rajongsz azokért a tavaszi vagy őszi napokért, amikor reggel még fagyoskodva indulsz el otthonról, délután pedig már izzadva dobod félre a kabátot? A gyakran változó, szélsőséges időjárás értelemszerűen a kutyusok számára sem éppen kellemesek.

Mivel ők nem tudnak kedvük szerint öltözködni, így különösen fontos, hogy legyen számukra egy hely, ahova bármikor elvonulhatnak az időjárási viszontagságok elől. A szigetelt kutyaházak ezt a nyugodt környezetet teremtik meg azáltal, hogy viszonylag állandó, kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítanak.

2. Egy szigetelt kutyaházzal biztonságban, egészségben tudhatod kedvencedet

És akkor az extrémebb időjárási körülményekről nem is beszéltünk! Merthogy a tévhitekkel ellentétben a kutyák sokkal könnyebben megbetegedhetnek, mint hinnéd. A fagypont körüli hőmérséklet például már rájuk is komoly veszélyt jelent. A perzselő nyári kánikulában pedig arra is nagyon oda kell figyelni, nehogy kiszáradjon kedvenced.

A szigetelt, fából készült kutyaházakkal azonban mindig biztonságban és egészségben tudhatod kutyádat. A hagyományos műanyag házakkal ellentétben ugyanis nyáron sem forrósodnak át és télen is ideális hőmérsékletet biztosítanak a dupla lambéria borításnak és hungarocell bélelésnek köszönhetően.

3. A professzionális szigeteléssel akár 10°C különbség is elérhető

És ha már a hungarocellnél tartunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a szigetelés minősége mellett sem. Előfordul ugyanis, hogy tavasszal vagy ősszel elég lehet egy takaró is a kutyusoknak, viszont az esetek többségében ennél sokkal komolyabb megoldásokra van szükség. Egy szigetelt kutyaházzal a kinti hőmérséklethez képest akár 8-10 °C különbség is garantálható, hiszen:

  • a fa már önmagában remek hőszigetelő,
  • a dupla lambéria borítás tovább fokozza a hatást,
  • az igazán nagy pluszt a két réteg közé beépített több centiméter vastag hungarocell lemez jelenti,
  • ráadásul az oldalfalakat, a padlót és a tetőt egyaránt szigetelőréteg borítja.

4. A szigetelt kutyaházakat gyorsan és olcsón beszerezheted

A legjobb az egészben, hogy még egy minőségi, megbízható szigetelt kutyaházért sem kell csillagászati összegeket kifizetned. Egy profi, rutinos csapat szakértelmével ugyanis a szigetelés kiépítése költség- és időhatékonyan megoldható. Így nemcsak olcsón, hanem villámgyorsan beszerezhetsz egy szigetelt kutyaházat. A Számelnél pedig még a cipekedéstől és az üzletek közti futkozástól is megkíméletheted magadat, hiszen a kutyaházat egyszerűen, online is megrendelheted az otthon kényelméből.

5. Egy szigetelt kutyaház a családi kert ékessége lesz

Az egyedi, kézzel készített szigetelt kutyaházat nemcsak kutyusod, hanem az egész család imádni fogja. Ezek a fából készült impozáns, elegáns házak ugyanis igazi látványosságai egy mutatós kertnek. Ráadásul rendkívül tartósak, hosszú távra is strapabíró megoldást jelentenek, így garantáltan nem kell egy év után lecserélned a kutyaházat.

+1 A szigetelés a zajoktól is jobban megvédi kedvencedet

A szigetelt kutyaházaknak a kellemes hőmérséklet biztosításán kívül is akad még jó néhány előnye, aminek kutyusod örülni fog. Ugyanis a dupla lambéria borítás és a masszív falak nemcsak remek hő-, hanem egyben hangszigetelők is. Kedvenced így bármikor elvonulhat az idegesítő zajok elől és nyugalomban pihenhet. Ahogyan a család is, hiszen kedvenced minél kevésbé feszült, annál kevesebbet ugat.

Ajándék hőfüggönnyel a még ideálisabb hőmérsékletért

A hőfüggönnyel a fagyos téli hónapokban még tovább fokozható a szigetelés hatékonysága, ezért a Számelnél most minden szigetelt kutyaház mellé meglepünk egy ingyenes hőfüggönnyel is.*

*Az ajánlat a cikk megjelenése idején (2018.11.30.) érvényes, a promóció a jövőben érvényét veszítheti.

Találd meg a kutyusod számára legjobb megoldást, válogass a Számel szigetelt, kézzel készített kutyaházai közt most »