Hiába fedi bunda kutyusod testét, a téli hónapokban és a hűvös őszi napokon számára is kihívás, hogy melegen tartsa magát. Egy egyszerűen felszerelhető, költséghatékony kiegészítővel viszont akár 15 °C-kal melegebbé teheted kerti otthonát. Olvass tovább, mutatjuk a fő okokat, amiért a te kedvenced kutyaházáról sem hiányozhat a hőfüggöny.

1. A hőfüggöny kizárja a hideget

Habár a szeszélyes időjárás lassan már hazánkban is alapelvárássá teszi a hőszigetelt kutyaházakat, egy univerzálisan bármely kutyaházra felszerelhető PVC hőfüggöny még a nem hőszigetelt ólakat is 2-5 °C-kal melegebbé teszi. 

Mindezt a Számel kutyaházak 4 cm vastag hungarocell hőszigetelésével kiegészítve pedig akár 8-12 °C különbség is lehet a kinti hőmérséklethez képest, ezért kutyusod még a legfagyosabb napokon is kellemes melegben pihenhet.

2. Nem engedi befújni a szelet

A hőfüggönyös kutyaházak tökéletes választások, ha kedvenced kinti otthonának nem tudsz szélvédett helyet biztosítani. A felszerelt PVC sávok ugyanis még nyitott területen, dombtetőn és orkán erejű széllökések esetén is fel tudják fogni a huzatot, ezért kutyusod érzékeny füleit és szemeit is biztonságban tartják.

A kutyaház hőfüggönye ráadásul szuperegyszerűen fel- és leszerelhető, ezért a jó idő beköszöntével csak 2 csavart kell eltávolítani ahhoz, hogy kutyád pihenőhelye jobban szellőzzön és feleslegesen ne párásodjon.

3. A hőfüggönyös kutyaház benntartja a meleget

A hőfüggöny egyik legnagyobb előnye, hogy a már belehelt kutyaházból sem engedi távozni a meleget. Kutyusod bármikor kimehet kedvenc labdájáért vagy csak inni egy keveset, mert a rövid kitérő után is ugyanolyan kellemes melegbe térhet vissza.


Ráadásul, mivel a hőfüggönyös kutyaház kevesebb levegőt enged ki, és hamarabb felfűthető, ezért kedvenced egy kiadós séta után kimelegedve sem fog megfázni.

4. Tisztább marad a kutyaház hőfüggönnyel

A hőfüggöny sávjai rengeteg szélben szálló szennyeződést elterelnek, ezért a kutyaházat télen kevesebbszer kell takarítani. Ez azért is jó, mert a nyitható tető ritkább használatával kutyád kellemesen meleg búvóhelyét sem kell olyan gyakran “kihűtened”.

A kutyaház hőfüggönye felfogja 

  • a száraz faleveleket,
  • a szélviharok által felkavart port,
  • a kutyusod egészségére veszélyes, szélben szálló műanyag zacskókat,
  • a lehűlő idő elől búvóhelyet kereső rovarok és bogarak nagy részét.

Sőt, a hőfüggönyös kutyaházba az eső is kevésbé ver be, így a sárban tanyázó baktériumoktól és a nedvesség hatására kialakuló gombás fertőzésektől is hatékonyabban megvédheted kutyusodat.

5. Pénztárcabarát hőszigetelő

Egy univerzális hőfüggönnyel már pár ezer forintból téliesítheted kedvenced meglévő házát vagy kifejezetten a kiszemelt Számel kutyaház bejáratához is igazíthatod a PVC sávok méretét.

A hőfüggöny rétegezésével ráadásul akár 15 °C-kal megnövelheted a kutyaház benti hőmérsékletét, mert a bejáratra duplán, a válaszfalra pedig szimplán felszerelve extrán fázós kutyusod a legcsípősebb téli napokon is nyugodtan szunyókálhat majd.


A hőfüggöny MOST minden Számel kutyaház mellé AJÁNDÉK.
Nézz körül a kínálatban ITT »