Habár kutyaházat legtöbbször a kutya személyisége és az udvar adottságai alapján érdemes választani, a kivétel csak erősíti a szabályt, mert van néhány olyan univerzális típus, amely szinte bármely helyzetben megállja a helyét. Tarts velünk, máris megtudhatod, melyek ezek.

1. Atlas kutyaház

A népszerű Atlas kutyaház oldalt nyíló bejáratával az egyik legjobb választás félénkebb és nyugodtabb kutyáknak. Amikor kedvenced megunja a gyerekekkel való kergetőzést, bármikor behúzódhat a hátsó sarokba, ahol ráadásul még a szél és az erős napsütés elől is kényelmes búvóhelyet talál.


A vásárlói visszajelzések alapján az Atlas kutyaház magasabb növésű kutyáknak is szuper választás. A hosszúlábú dobermannok mellett a mackós testalkatú bernáthegyik is jól érzik benne magukat, hiszen a sátortetős megoldásnak köszönhetően elegendő helyet biztosít kedvencednek a megfordulásra, a vakarózásra és kedvenc játékainak a rendezgetésére is.

Nézd meg ITT »

2. Goofy kutyaház

A Goofy kutyaház egy sokoldalú ól, amely tökéletesen passzol majd kutyusod igazán határozott és komplex személyiségéhez. Oldalsó bejáratával elegendő privát szférát biztosít, amikor kedvenced éppen elbújna a világ elől, lapostetős kialakítása viszont a “rosszalkodásra” és a napozásra is lehetőséget nyújt számára.


A Goofy kutyaház előnye, hogy

  • a praktikus forma miatt szinte bárhol elfér,
  • alacsony légterét kutyusod télen néhány perc alatt fel tudja melegíteni,
  • a zsindelyezett lapostetőt kedvenced kellemesen meleg napozóteraszként is használhatja,
  • az ajándék nyitható tetőnek köszönhetően könnyebben cserélheted ki a kutyaház sarkába gyűrt pokrócokat.

A Goofy kutyaház falai 9 cm vastagok, az ól teljes súlya pedig akár a 120-150 kg-ot is elérheti, ezért ez a típus rakoncátlan kölyökként, és kifejlett nagytestű ebként is ugyanolyan kényelmes és stabil kinti otthon lesz kutyusod számára.

Kattints IDE »

3. Indigo kutyaház

Az Indigo kutyaházon a bejárat elöl és középen kapott helyet, ezért ez a típus azoknak a kutyusoknak kedvez, akik legszívesebben minden idejüket a gazdijukkal töltenék. A bejárat elhelyezkedésének köszönhetően kedvenced egyik szemét mindig a kerten és a bejárati ajtón tarthatja, így bármikor készen állhat majd egy kiadós sétára vagy frizbizésre.

Habár az Indigo kutyaház az elülső bejárat miatt kevésbé szélvédett, mint az oldalt nyíló modellek, ez nyáron csak elősegíti a szellőzést, télen pedig egyszerűen orvosolható a kutyaházhoz ajándékba kapott PVC hőfüggönnyel.


Mint minden Számel kutyaházat, most az Indigo-t is ajándék nyitható tetővel készítjük el négylábú barátodnak. A sátortetős kialakítás pedig azt is lehetővé teszi, hogy két oldalról megemelve az egész tetőt félre tudd rakni, hogy egyik irányból se legyen útban a melegítő szalma cseréje közben.

Nézd meg ITT »


Minőségi kutyaházat keresel? Válassz Számel kutyaházat és 10 év garanciát adunk hozzá.
Kezdd ITT »