Körültekintő utánajárással kedvenced új kutyaháza akár örökre megoldja a kutyaház-választás kérdését. És hogy melyik lesz az az ól, amely a sűrű farokcsóválásra is jó okot ad majd? Olvass tovább, ebben a cikkben a prémium, az extra, és a lux Számel kutyaházak különbségeit gyűjtöttük össze, hogy hamar megtalálhasd kutyusod új otthonát.

Prémium Számel kutyaház kint és kinti-benti tartáshoz

A prémium kutyaházak tökéletes mindennapi búvóhelyet biztosítanak azoknak a kutyusoknak, akik több-kevesebb ideig tartózkodnak a kertben. 

A prémium kutyaházak 4 cm-es hungarocell hőszigetelése és 1,5 cm vastag lambéria borítása minden oldalon eléri azt a 7,5 cm-es vastagságot, amely nagytestű kutyák esetében még a kemény fagy és a tikkasztó nyári napsütés ellen is elegendő védelmet nyújt. Kistestű és rövidszőrű kutyusok esetén pedig tökéletes az alkalmi szabadtéri pihenéshez.


A prémium kutyaházak előnye, hogy 

  • költséghatékony megoldások kinti-benti vegyes tartás esetén,
  • télen és nyáron is legalább 8 °C különbséget biztosítanak a kert hőmérsékletéhez képest,
  • jó választások a hosszú szőrű, szánhúzó kutyáknak is, akik télen szívesebben fekszenek a hóban, de nyáron fokozottan is ki vannak téve a hőguta kockázatának.

Nem utolsó sorban pedig szép díszei is az udvarnak, mert a 8 féle különböző dizájn között egyszerűen megtalálhatod az otthonod stílusához passzolót.

Prémium extra kutyaházak rágcsáló kutyusoknak

Az extra kutyaházak a prémium Számel ólak továbbfejlesztett változatai, mert a 1,5 cm-es lambéria helyett ezekre a modellekre 3 cm vastag, esztétikus félrönk lambéria kerül. A kutyaház alja és teteje így 7,5 cm, a falak vastagsága pedig 9 cm lesz, ezzel kínálva biztos búvóhelyet a tomboló szél- és hóviharok elől is.


A prémium extra kutyaházak nyeregtetős és lapostetős kivitelben választhatók. Míg a nyeregtetős modellekben a nagy marmagasságú ebek is kényelmesen felülhetnek, addig a “mászóbajnokoknak” egyértelműen az utóbbit ajánljuk, mert egy lapostetős ól napozni vágyó kedvenced súlya alatt is garantáltan stabil marad majd.

Prémium lux kutyaház speciális igényű kedvencednek

A csúcsminőségű prémium lux kutyaházak különösen vastag, 11 cm-es falakkal és oldalsó bejárattal, válaszfallal kiegészítve készülnek, ezért kiemelten jó választás a csendes visszahúzódást kedvelő vagy ellésre készülő kutyáknak.


A prémium lux kutyaház épületasztalos-iparban is közkedvelt, tömör északi borókafenyő padlódeszka borítása nemcsak a széltől, a csapadéktól és a nagy melegtől óvja a lakóját, de tenyésztőként is kiváló választás, mert hangszigetelő tulajdonsága miatt kellő csendet és nyugalmat is biztosít a kölyköknek és az anyakutyának is.

Standard, extra és lux kiviteltől függetlenül a nyitható tetőt és a hőfüggönyt most minden Számel kutyaház mellé ajándékba adjuk!


Bármelyiket is válaszd, kedvenced új kinti otthona akár egy életen át időjárásvédett búvóhelyet biztosít majd számára.
Találd meg a tökéletes Számel kutyaházat ITT »