Kiváló hőszigetelés, remek szellőzés és természetes, kényelmes környezet - ez csupán néhány a fából készült kutyaházak 9 legjobb tulajdonságából, amelyeket cikkünk első részében nemrég bemutattunk. Ezúttal a faólak olyan további előnyeit listáztuk ki, amit a gazdik és a kedvenceik is imádni fognak.

6. A stabil faólak tetején kényelmesen napozhat kedvenced

A Te kutyusod is imád elnyújtózni és napozni a melegebb évszakokban, igaz? Erre tökéletes helyszín az ólak lapos teteje, amely kellemesen átmelegszik a napsütésben. A fából készült kutyaházakra pedig nyugodtan fel is ugrálhat, hiszen a stabil szerkezet és a tekintélyes súly másik nagy előnye, hogy simán elbírja kedvencedet.

7. A fából készült kutyaházakért nem kell csillagászati összegeket fizetned

A legjobb az egészben pedig az, hogy ezekért a szuper kényelmes és tartós, strapabíró faházakért nem kell csillagászati összegeket kifizetned. A fa ugyanis remek tulajdonságai ellenére is a legköltséghatékonyabb alapanyagok közé tartozik.

8. Egy stílusos, mutatós fa kutyaól a családi kert igazi dísze lesz

Nem mehetünk el szó nélkül az esztétikum mellett sem, amely szintén igen fontos szempont a tökéletes kutyaház kiválasztása során. Ugye Te is olyan kutyaházat keresel, amelyet nemcsak kutyusod, hanem az egész család imádni fog? A fából készült Számel ólaknál éppen ezért odafigyelünk az ízléses és látványos kialakításra, így új kutyaházad a kert igazi ékessége lesz.

9. Egy fából készült kutyaház környezetbarát választás

Az sem éppen utolsó szempont, hogy a fa mind alapanyagként, mind pedig megmunkálás szempontjából sokkal inkább környezetbarát választás, mint egy műanyagból készült típus.

A fából készült Számel kutyaházak 5 további előnye

Ez még csak a kezdet, hiszen a fából készült Számel kutyaházaknak 5 olyan további előnye van, amit a kutyusok és a gazdik is imádni fognak. Olvasd el cikkünk első részét is »

Meglepetés hőfüggöny minden Számel kutyaház mellé

A tél java még csak most jön, ezért minden Számel kutyaház mellé hőfüggönyt adunk ajándékba, hogy még könnyebben megóvhasd kutyusod egészségét.

*Az ajánlat a cikk megjelenése idején (2018.12.28.) érvényes, a promóció a jövőben érvényét veszítheti.

Találd meg a tökéletes kutyaházat kedvenced számára, ismerd meg közelebbről a minőségi, fából készült Számel ólakat most »