A tökéletes kutyaólat keresed, amely nemcsak maximális kényelmet és biztonságot nyújt kedvenced számára, hanem hosszú távú, tartós megoldást jelent egy kutya életre? Akkor mindenképpen megéri közelebbről is megismerned a fából készült kutyaházak előnyeivel, amelyből össze is gyűjtöttük Neked a 9 legfontosabbat. Merthogy van belőle bőven, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb anyag, ha kutyaházról van szó.

1. A fa kiváló hőszigetelő, így megóvhatod kutyusod egészségét

A fából készült kutyaházak egyik legnagyobb előnye a kiváló hőszigetelő képességük, amely professzionális megoldásokkal még tovább fokozható. Gondoltad volna, hogy egy szigetelt Számel kutyaház télen akár 8-10 °C –kal melegebb hőmérsékletet képes biztosítani a kinti időjáráshoz képest kedvenced számára? És persze nyáron sem engedi túl melegedni az ólat, így a kiszáradástól sem kell tartanod.

2. A fából készült kutyaházak remekül szellőznek

A fa ólak nemcsak ideális hőmérsékletet biztosítanak, hanem maga a fa természetéből kifolyólag jó szellőzést is garantál, amely szintén igen lényeges szempont vásárlás előtt. A kellemes levegő ugyanis egyfelől javítja a kutyusok komfortérzetét, másfelől jelentősen csökkenti a légúti betegségek kockázatát is.

3. Természetes és kényelmes környezet teremthetsz kedvenced számára

És akkor azt még nem is említettük, hogy a fa értelemszerűen sokkal természetesebb és kényelmesebb környezetet teremt, mint egy műanyag vagy fémből készült ház. Ez a fa illatával párosulva nyugtatólag igencsak hat a kutyusokra.

4. A fából készült kutyaházak hosszú életűek

Nem csupán egy komfortos kutyaházat, hanem hosszú távú otthont keresel kedvenced számára? A kényelem és egészségügyi szempontok mellett a tartósság és strapabírás éppoly fontos számodra?

Akkor megéri fából készült ólat választani, hiszen olyan erős szerkezet és masszív, stabil falak építhetők ki, amelyek könnyedén kiállják az idő próbáját, és egy kutyus életet is.

5. A profi faólak ellenállnak a szélsőséges időjárás viszontagságoknak

Ugye Te is hallottad már, hogy a fából készült kutyaházak idővel beáznak? Mi már rengetegszer, éppen ezért most el is oszlatjuk a tévhiteket, hiszen olyan technológiával dolgozunk, amelyek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszontagságoknakGondolj csak bele, hogy ma már hány családi házat építenek fából, és mégis mindegyik talpon maradt.

Folytatjuk

Ez még csak a kezdet, hiszen a fából készült Számel kutyaházaknak 4 olyan további előnye van, amit a kutyusok és a gazdik is imádni fognak. Olvasd el cikkünk második részét is »

Meglepetés hőfüggöny minden Számel kutyaház mellé

A tél java még csak most jön, ezért minden Számel kutyaház mellé hőfüggönyt adunk ajándékba*, hogy még könnyebben megóvhatod kutyusod egészségét.

* Az ajánlat a cikk megjelenése idején (2018.12.21.) érvényes, a promóció a jövőben érvényét veszítheti.

Találd meg a tökéletes kutyaházat kedvenced számára, ismerd meg közelebbről a minőségi, fából készült Számel ólakat most »