Habár minden Számel kutyaház aprólékos és időigényes kézimunka eredménye, a legnépszerűbb típusokból mindig tartunk pár darabot raktáron, hogy kutyusod a lehető leghamarabb birtokba vehesse új kinti otthonát. Gyere, válaszd ki kedvenced leendő kutyaházát készletről.

1. Bruno kutyaház

A Bruno kutyaház a kíváncsi ebek és a vérbeli házőrzők nagy kedvence, mert az elöl bejáratos kialakításnak köszönhetően fekve is szemmel tudják tartani területük egészét.


Más nyeregtetős ólakhoz hasonlóan a Bruno kutyaház is szuper választás hosszú lábú kutyáknak, mert a nagy tér miatt ők is kényelmesen meg tudnak benne fordulni. De a sátortetős kialakítás azoknak a gazdiknak is előnyös, akik klasszikus formájú, már-már filmbeillő kutyaházban szeretnének gyönyörködni a kertjükben.

Nézd meg ITT »

2. Royal kutyaház

A Royal kutyaház antracit szürke árnyalatával és modern formáival tökéletesen passzol az új építésű családi házakhoz, ezért egyre népszerűbb a vásárlóink körében.

A Royal kutyaház hosszított tetővel készül, ami azért jó, mert

  • kutyusod a nyári zivatarok és a téli hószállingózás közben is a friss levegőn pihenhet anélkül, hogy bundája átnedvesedne,
  • árnyékolja, így hűvösebben is tartja a ház bejáratát,
  • hatalmas helyet biztosít kutyusodnak a napozásra.


Számel tipp: Válassz tömörfa pihenőteraszt a Royal kutyaházhoz, ami már azelőtt felszívja kutyád mancsairól a nedvességet, hogy a kutyaházba lépne. Ez azért jó, mert a száraz kutyaház számos légúti megbetegedéstől és bőrbetegségtől is megvédi kedvencedet.

Kattints IDE »

3. Cezar kutyaház

A Cezar kutyaház az egyik leguniverzálisabb választás a Számel kínálatában, ezért kiváló megoldás, ha az ólat már a kölyökkutya érkezése előtt be szeretnéd szerezni.


A 9 cm-es, széles félrönkökkel borított falak még a tapasztalt rágcsáló kutyáknak is kihívást jelentenek. Sőt, a Cezar kutyaház plusz korrózióálló elemekkel akár még tartósabbá tehető, így biztosítva egy életen át kényelmes otthont a rosszalkodásra hajlamos kutyáknak is.

A Cezar kutyaház a félősebb, nyugodtabb természetű kutyusoknak is szuper választás, mert az oldalsó bejárat nemcsak a meleg napsugarak és a hideg téli levegő ellen nyújt menedéket, de az elvonulásra is remek lehetőséget biztosít.

Kattints IDE »

4. Z-Rex kutyaház

A Z-Rex kutyaház a népszerű Rex kutyaház “nagytestvére”, amely lambéria helyett még tartósabb félrönk borítást és 9 cm vastag falakat kapott.

Tökéletes választás a félős és emiatt szökésre hajlamos kutyusoknak, mert a zárható ajtós Z-Rex kutyaház egyben kutyakennelként is használható. Ez különösen hasznos akkor, ha az utcára nyíló kaput rövid időre nyitva kell hagyni, és akkor is, ha olyan vendég jön hozzátok, aki fél a kutyáktól.


Sőt, a Z-Rex kutyaház az extra nagytestű fajtáknak is kényelmes, mert a hagyományos Számel kutyaházak belsejéhez képest minden méretben 10 centiméterrel magasabb.

Nézd meg ITT »

5. Maximus kutyaház

A Maximus kutyaház 11 cm-es falaival a legrobosztusabb ól a Számel kutyaházak kínálatában. Falvastagsága és lapostetős kivitele miatt a rövidszőrű és kistestű, azaz a legfázósabb kutyusok kedvence, mert ezt a típust sokkal gyorsabban fel tudják melegíteni a leheletükkel, mint a hagyományos kutyaházakat.

A takarítás pedig minden eddiginél könnyebb lesz a Maximus kutyaházzal, mert a 10%-os dőlésszöggel ellátott, ajándék nyitható tető állva is rendkívül kényelmes hozzáférést biztosít az ól belsejéhez.


A Maximus kutyaházat pontosan ezért gyakran ajánljuk tenyésztőknek is, mert az ellés előkészítését és az alomneveléssel járó teendőket is jelentősen leegyszerűsíti. 

Kattints IDE »

A nyitható tető és a hőfüggöny típustól függetlenül most minden Számel kutyaházhoz AJÁNDÉK.


Találd meg a kedvenced igényeihez passzoló Számel kutyaházat raktárról!
Kezdd ITT »