2019. május 18-án a mosonmagyaróvári Flesch Központban "Példás" Sport és Egészségnap került megrendezésre, amelyre elsősorban óvodás és iskolás csoportokat, illetve családokat vártak a rendezvény szervezői. A nap során a programokat a Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány bemutatója is színesítette. Ezen a napon mi is megragadtuk az alkalmat, és két nagyméretű, minőségi, hőszigetelt kutyaházzal leptük meg a kutyusokat.

Az alapítvány 10 fős csapatának küldetése, hogy személykereső mentőkutyáival segítsen az eltűnt emberek felkutatásában, és a fiatalokat megtanítsa a felelős kutyatartásra. Céljuk, hogy minél több eltűnt személyt kutassanak fel, minél több életet mentsenek meg, ezért mind a tréningeken, mind éles bevetéseken megfelelő és professzionális felszereléseket használnak. Folyamatosan figyelemmel kísérik és elsajátítják az új kiképzési módszereket, miközben nem tévesztik szem elől a kutyák fizikális és mentális terhelhetőségét sem.

Mindent elkövetnek, hogy hű társaik folyamatosan kiváló kondícióban és formában legyenek, ezért igyekeznek mindenből a legjobbat megadni nekik. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a két nagyértékű, kiváló minőségű kutyaházzal ezt a céljukat tudjuk támogatni. Cégünk adományát egy támogatói oklevéllel köszönték meg.




Sok sikert kívánunk az Alapítvány munkájához!